Тофу з рисом

Тофу з рисом

СКЛАДОВІ

Овочевий бульйон – 900 мл
Соєвий соус – 30 мл
Рис – 150 г
Вода – 300 мл
Селера – 150 г
Гриби – 200 г
Тофу – 500 г
Кукурудзяний крохмаль – 4 ч.л
Помідори – 1 шт.
Зелена цибуля – 10 г
Спеції – за смаком.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Овочевий бульйон (2 ст.) розбавляємо з соєвим соусом, даємо закипіти, всипаємо рис і варимо його на повільному вогні до готовності. В іншу ємність заливаємо бульйон, воду, нарізану кубиками цибулю, селеру, гриби і тофу. Ставимо на повільний вогонь і тушкуємо 6-7 хвилин, потім додаємо спеції.
Тепер розводимо крохмаль у воді (60 мл.) і вводимо, безперервно помішуючи, в овочеву суміш. Варимо соус до тих пір, доки він не загусне. Після цього додаємо нарізаний кубиками помідор, готуємо ще 4 хвилини. Для декору використовуємо зелену цибулю.