Тофу і спеції

Тофу і спеції: відкриваємо калейдоскоп нових смакових вражень

Трави і спеції допомагають додати сирові тофу ще більше аромату. Також це дозволяє розширити рамки звичного смаку сиру. Адже навіть один і той же сир, але з різними приправами матиме різний смак і аромат. Тому не бійтеся експериментувати і відкривати для себе нові гастрономічні поєднання.
Базилік і орегано. Класично ці трави використовують у поєднанні з італійськими сирами, такими як моцарела. Але цей вид спеції чудово підійде для багатьох м’яких сирів. Це може бути тофу. Додати сушене листя можна на етапі обсмажування або формування салатної страви.
Кмин. Насіння кмину добре поєднується з м’якими сирами.
Чебрець. Чебрець прекрасний супутник для сирів. Саме таке поєднання часто використовується в грецькій кухні. Відмінний смак матиме тофу маринований в оливковій олії з додаванням перцю і чебрецю.
Кріп. Цей вид спеції дуже близький для нашої кухні. Ми часто використовуємо його під час приготування різних страв. І сир не є виключенням. Кріп добре поєднується з тофу в салатах і начинках.
Червоний перець. Напевно, це найпоширеніша спеція. І вона, звичайно, ж не обійшла і сир. Використання червоного перцю дає можливість отримати пікантну скориночку. Можна приготувати сир Драй Джек, на поверхню якого наносять суміш перцю, кави і оливкової олії.
Цибуля і часник. За допомогою цієї спеції багато сирів отримують пікантність. Особливо це стосується м’яких сирнистих сирів. Додавши трохи часнику до тофу, простий за смаком сир набуває насичених відтінків.
А яким спеціям надаєте перевагу ви?