Смачні слоєчки з тофу та грибами

Смачні слоєчки з тофу та грибами

Необхідні продукти

Масло вершкове – 4 ст.л
Борошно – 3 ст.л
Молоко – 2 склянки
Цибуля ріпчаста – 0.5 шт
Гриби – 4 шт
Консервований горошок – 130 г
Заготовки листкового тіста – 6 шт.
Тофу (розім’ятий до творожної консистенції) – 165 г
Сіль за смаком
Приправи – за смаком
Зелень та маслини – для прикраси

Спосіб приготування

Цибулю і гриби дрібно нарізаємо. У каструлі розтоплюємо частину вершкового масла, потім, ретельно перемішуючи, вводимо борошно і обсмажуємо його протягом 2 хвилин. Тепер, продовжуючи помішувати, додаємо молоко і варимо до тих пір, доки соус не стане густим. У сковорідці розтоплюємо залишок вершкового масла, додаємо нарізану цибулю, гриби, горошок і злегка обсмажуємо. Потім у білий соус кладемо овочі, посипаємо приправами, сіллю, перцем і додаємо тофу. Після чого ставимо заготовки з листкового тіста в розігріту до 175 градусів духовку, доводимо до готовності. Виймаємо гарячі слойки і викладаємо на них приготовлену з сирно-овочеву суміш. Прикрашаємо улюбленою зеленню та маслинами.