Пиріжки з грибами і тофу

Пиріжки з грибами і тофу

Дуже смачні пиріжки з начинкою з тофу і печериць. Для більш насиченого грибного аромату додайте в начинку трохи мелених сушених грибів.

Складові:
• тісто дріжджове – 1 кг,
• печериці – 600 г,
• цибуля зелена – 1 пучок,
• тофу – 500 г,
• рослинна олія для смажіння,
• сіль, перець за смаком.

Як приготувати:
Гриби наріжте і обсмажте на олії до золотистого кольору, остудіть. Зелену цибулю дрібно наріжте. У миску перекладіть тофу, додайте смажені гриби і зелену цибулю, посоліть і поперчіть за смаком, добре перемішайте. Начинка готова. Зліпіть пиріжки і випікайте їх в духовці при 180 градусах до зарум’яніння. Смачного!