ПЕРЦІ З ТОФУ

ПЕРЦІ З ТОФУ

Пора сезонних соковитих овочів не за горами, а це означає, що час збирати нові цікаві рецепти! Сьогодні ми пропонуємо фарширований перець із тофу, булгуром та зеленню. Страва смачна, поживна, неймовірно красива зовні, тому згодиться і для святкового столу.

Складові:
1. 3 болгарських перцю;
2. 200 гр сиру тофу;
3. кілька гілочок кропу;
4. сік 1-го лимона;
5. 100 гр булгура;
6. за смаком додайте сіль, улюблені спеції.

Кроки:
Вимити і обсушити перці.
Розрізати перці на половинки.
Відварити булгур.
Обсмажити на рослинній олії сир тофу.
Нарізати дрібно кріп.
Змішати кріп з подрібненим сиром тофу і булгуром.
Додати сік одного лимона, сіль спеції за смаком.
Заповнити перці начинкою, викласти у форму для запікання.
Запікати в духовці, розігрітій до 180 градусів 20-30 хвилин.