Пісний міні-чізкейк без випічки

Пісний міні-чізкейк без випічки Інгредієнтів на 4 порції Основні компоненти  щавель свіжий 100 г  естрагон 1 пучок  вода 250 мл  цукор 3 ст. л.  агар-агар 1 ч. л.  тофу 200 г  чорнослив без кісточок 200 г Крок 1 З гілочок естрагону обірвати листочки, промити. Цих листочків повинно вийти…

Читати далі →

Малайзійський суп

Малайзійський суп Якщо вам захотілося чогось екзотичного і пікантного, приготуйте суп у малайзійському стилі, який може стати чи ненайулюбленішою стравою усієї родини. Незвичне поєднання компонентів в одній страві здивує своїм смаком. СКЛАДОВІ • 500 г великих креветок • 200 г тофу • 200 г рисової локшини • 400 мл кокосового молока • 500 мл рибного…

Читати далі →

Овочеві шашлики з сиром тофу

Овочеві шашлики з сиром тофу Сезон відпочинку на природі не за горами, а це означає лише одне – час готувати смачні шашлики! Наш варіант цієї страви – це шашлички з сиром тофу та овочами, що дуже актуально в період посту та для тих, хто вже давно відмовився від споживання м´яса. СКЛАДОВІ • Помідори маленькі –…

Читати далі →

Тофу і спеції

Тофу і спеції: відкриваємо калейдоскоп нових смакових вражень Трави і спеції допомагають додати сирові тофу ще більше аромату. Також це дозволяє розширити рамки звичного смаку сиру. Адже навіть один і той же сир, але з різними приправами матиме різний смак і аромат. Тому не бійтеся експериментувати і відкривати для себе нові гастрономічні поєднання. Базилік і…

Читати далі →

Вегетаріанські рулетики гриль з тофу і овочами

Вегетаріанські рулетики гриль з тофу і овочами Легка і корисна страва, яка може бути і закускою, і основною стравою. СКЛАДОВІ тофу 300 г лаваш 2 шт. морква 1 шт. хуммус 100-200 г шпинат 1 пучок авокадо 1 шт. в’ялені помідори 10 шт. болгарський перець 1 шт. Покроковий рецепт Крок 1. Нарізати тофу пластинами і підсмажити…

Читати далі →

Овочі з тофу «Містер Грін» від Марії Бурмаки

Овочі з тофу «Містер Грін» від Марії Бурмаки Складові Тофу 100 г Олія 30 г Часник свіжий 10 г Імбир свіжий 10 г Зелений горошок (стручок) 15 г Цукіні свіжі 50 г Морква свіжа 20 г Кукурудза качани свіжі 15 г Соєві паростки св. 70 г Бамбукові паростки мариновані 20 г Спаржа св. 30 г…

Читати далі →

Тофу з рисом

Тофу з рисом СКЛАДОВІ Овочевий бульйон – 900 мл Соєвий соус – 30 мл Рис – 150 г Вода – 300 мл Селера – 150 г Гриби – 200 г Тофу – 500 г Кукурудзяний крохмаль – 4 ч.л Помідори – 1 шт. Зелена цибуля – 10 г Спеції – за смаком. СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ Овочевий…

Читати далі →

Смачні слоєчки з тофу та грибами

Смачні слоєчки з тофу та грибами

Необхідні продукти

Масло вершкове – 4 ст.л
Борошно – 3 ст.л
Молоко – 2 склянки
Цибуля ріпчаста – 0.5 шт
Гриби – 4 шт
Консервований горошок – 130 г
Заготовки листкового тіста – 6 шт.
Тофу (розім’ятий до творожної консистенції) – 165 г
Сіль за смаком
Приправи – за смаком
Зелень та маслини – для прикраси

Спосіб приготування

Цибулю і гриби дрібно нарізаємо. У каструлі розтоплюємо частину вершкового масла, потім, ретельно перемішуючи, вводимо борошно і обсмажуємо його протягом 2 хвилин. Тепер, продовжуючи помішувати, додаємо молоко і варимо до тих пір, доки соус не стане густим. У сковорідці розтоплюємо залишок вершкового масла, додаємо нарізану цибулю, гриби, горошок і злегка обсмажуємо. Потім у білий соус кладемо овочі, посипаємо приправами, сіллю, перцем і додаємо тофу. Після чого ставимо заготовки з листкового тіста в розігріту до 175 градусів духовку, доводимо до готовності. Виймаємо гарячі слойки і викладаємо на них приготовлену з сирно-овочеву суміш. Прикрашаємо улюбленою зеленню та маслинами.

Сяйво святинь в художньому музеї

20 липня 2018 року в Лебединському міському художньому музеї ім. Б.К. Руднєва відкрилася виставка сакрального мистецтва «Сяйво святинь: православний Лебедин», присвячена 1030-річчю хрещення Київської Русі. Особливість виставки в тому, що вона об’єднала в собі церковний канонічний стиль ікон, живопис, художню фотографію та фольклорні уявлення українського народу. Головним акцентом експозиції стала серія унікальних фотосвітлин лебединських храмів,…

Читати далі →

Стартував сезон дегустацiй новинок

У Тростянцi відбулася промо-акція, на якій нашi потенцiйнi покупцi вже оцiнили нiжний смак тофу. Початок дегустацiй можна вважати вiдкритим! Тофу – це новинка від ТОВ “КРУК”, сир, який виготовляють із соєвого молока. Це виключно рослинний продукт, що робить його популярним серед прихильників дієтичного харчування, вегетаріанців, а також алергіків з непереносимістю лактози і діабетиків. Хворі на…

Читати далі →