Суп з тофу і печерицями

Суп з тофу і печерицями Легкий та смачний супчик можна приготувати саме з використанням тофу та грибів. Ця страва стане улюбленою у вашій родині, особливо, у період посту! СКЛАДОВІ • 1 л овочевого бульйону або води • 200 г тофу • 200 г печериць • по половинці зеленого і жовтого солодкого перцю • 1 стебло…

Читати далі →

Морозиво з тофу

Морозиво з тофу Це морозиво готується дуже швидко і просто, а якщо додати в нього різні наповнювачі – шоколад, ягоди, горіхи, зефір, – то ви отримаєте просто розкішні ласощі. Складові: • тофу – 300 г, • банан – 2 шт., • мед за смаком, • темний шоколад – 50 г. Як приготувати: Шоколад нарубати великими…

Читати далі →

Сніданок-детокс

Сніданок-детокс Східна мудрість говорить, що сніданок потрібно з’їсти самому. А це значить, що ранкова трапеза є найважливішою у харчуванні. Правильний сніданок зарядить ваш організм необхідною енергією, щоб ви весь день почувалися добре. Сьогодні до вашої уваги сніданок з детокс-ефектом. СКЛАДОВІ • 250 г тофу • 1 великий лист водоростей норі • 2 ст. л. несмаженого…

Читати далі →

ПЕРЦІ З ТОФУ

ПЕРЦІ З ТОФУ Пора сезонних соковитих овочів не за горами, а це означає, що час збирати нові цікаві рецепти! Сьогодні ми пропонуємо фарширований перець із тофу, булгуром та зеленню. Страва смачна, поживна, неймовірно красива зовні, тому згодиться і для святкового столу. Складові: 1. 3 болгарських перцю; 2. 200 гр сиру тофу; 3. кілька гілочок кропу;…

Читати далі →

Кавово-банановий смузі з корицею

Кавово-банановий смузі з корицею Спека все ближче, тому час згадати про освіжаючі напої і коктейлі. Більше того, коли за вікном палаюче сонце, наш організм вимагає посиленої вітамінізації для того, щоб триматися в тонусі. Цей коктейль-смузі покликаний не лише збадьорити, а й подарувати чудовий смак. Основні компоненти молоко соєве (вівсяне або звичайне) 1 ¼ склянки тофу…

Читати далі →

Пиріжки з грибами і тофу

Пиріжки з грибами і тофу Дуже смачні пиріжки з начинкою з тофу і печериць. Для більш насиченого грибного аромату додайте в начинку трохи мелених сушених грибів. Складові: • тісто дріжджове – 1 кг, • печериці – 600 г, • цибуля зелена – 1 пучок, • тофу – 500 г, • рослинна олія для смажіння, •…

Читати далі →

Запечений тофу

Запечений тофу Чудовий низькокалорійний варіант для поціновувачів здорового харчування! Запікаємо тофу з улюбленими спеціями, додаємо свіжу зелень і смакуємо. А рецептик цієї страви нижче до вашої уваги. Складові Соєвий соус 50 мл Тофу 500 г Оливкова олія 1 чайна ложка Спеції за смаком Інструкція приготування • 1. Розігріти духовку до 200 градусів. • 2. Змішуємо…

Читати далі →

Закусочна паста з тофу

Закусочна паста з тофу Смачна бутербродна паста на основі тофу стане яскравим доповненням до вашого столу. У пасту можна також додати дрібно нарубані горіхи, проростки злаків, крес-салат, шматочки оливок або в’ялених томатів, будь-які спеції, що зробить її смак неповторним і кожного разу оригінальним. Складові: • тофу – 200 г, • пісний майонез – 1-2 ст….

Читати далі →

Грецький салат з сиром тофу

Грецький салат з сиром тофу Весняний період асоціюється у нас із розквітом соковитої зелені, первоцвітами, пробудженням. Хочеться соковитих барв і на власному столі. Саме тому грецький салат стане доречним у вашому весняному меню. СКЛАДОВІ • суміш салатного листя – 100 г • тофу – 100 г • оливкова олія – 2 ст. л. • лимонний…

Читати далі →

Тофу у фритюрі з ананасом і перцем чилі

Тофу у фритюрі з ананасом і перцем чилі Через нейтральний смак до тофу необхідно додавати багато приправ і заправляти яким-небудь соусом, тоді страва буде мати смак і аромат приправи. Наприклад, якщо додати чилі, то сир отримає смак цього продукту, а якщо змішати з шоколадом – це буде смачний десерт. У цьому рецепті вдало поєднуються пікантний…

Читати далі →